Σε συμμόρφωση προς την Κοινή Υπουργική Απόφαση ΔΙα/ΓΠ.οικ. 16838/2020 που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 783/Β/10-3-2020, το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Σκούρα αναστέλλει κάθε εκπαιδευτική διαδικασία (μαθήματα, διαγωνίσματα) από σήμερα και για τις επόμενες 14 ημέρες. Η γραμματεία θα παραμείνει ανοικτή, καθημερινά 15:00-20:00.

Για το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Σκούρα, η υγιεινή και η ασφάλεια μαθητών και προσωπικού μας είναι πάντα ζήτημα πρώτης προτεραιότητας. Μόλις διασφαλιστεί αυτό, η πρόθεσή μας είναι να αναπληρωθούν πλήρως όλες οι χαμένες διδακτικές ώρες ενώ θα μεριμνήσουμε όλοι οι μαθητές που συμμετέχουν σε εξετάσεις γλωσσομάθειας να είναι έτοιμοι για αυτές. Θα σας ενημερώσουμε για τα σχέδιά μας τις επόμενες ημέρες καθώς και για τις μεταβολές στις ημερομηνίες των εξετάσεων, όταν ανακοινωθούν από του εξεταστικούς φορείς.

Προς το παρόν, σας παροτρύνουμε να ακολουθήστε τις οδηγίες των αρμοδίων αρχών και να παραμείνετε ασφαλείς και υγιείς, εσείς και τα παιδιά σας. Η επιδημία είναι ακόμα στην αρχή της αλλά εάν όλοι προσέξουμε και τηρήσουμε τις οδηγίες και την προσωπική μας υγιεινή θα καθυστερήσουμε την εξάπλωσή της και δεν θα θέσουμε σε κίνδυνο τις ευπαθείς ομάδες.

Δείτε εδώ το σχετικό ΦΕΚ.