ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

Από σήμερα, Δευτέρα 10 Μαίου και μέχρι νεωτέρας τα παρακάτω έκτακτα άρθρα υπερισχύουν του κανονισμού λειτουργίας:

1. Η είσοδος στο κτήριο του ΚΞΓ Σκούρα επιτρέπεται μόνο στους μαθητές και το προσωπικό του ΚΞΓ Σκούρα. Οι μαθητές επιτρέπεται να εισέρχονται 5 λεπτά πριν την έναρξη του μαθήματος και οφείλουν να αποχωρούν το αργότερο 5 λεπτά μετά τη λήξη του.

2.  Οι μαθητές οφείλουν να έχουν μαζί τους και να επιδεικνύουν στους καθηγητές υπεύθυνη δήλωση αρνητικού self test, όπως προβλέπεται από το νόμο.

3. Οι μαθητές οφείλουν να φορούν μη ιατρική μάσκα προσώπου, η οποία να καλύπτει επαρκώς το στόμα και τη μύτη σε όλη τη διάρκεια της παραμονής τους εντός του κτηρίου, όπως προβλέπεται από το νόμο

4. Απαγορεύεται η παραμονή μαθητών στον εσωτερικό χώρο αναμονής.  Με την είσοδό τους στο κτήριο πρέπει να κατευθύνονται αμέσως στην αίθουσα διδασκαλίας και να παραμένουν στις θέσεις τους μέχρι το τέλος του μαθήματος.

5. Η είσοδος στο κτήριο του ΚΞΓ Σκούρα δεν επιτρέπεται στους γονείς, κηδεμόνες και συνοδούς των μαθητών, οι οποίοι μπορούν να συνοδεύουν τα παιδιά μόνο μέχρι την είσοδο.  

6. Η ενημέρωση των γονέων για την πρόοδο των παιδιών και οποιοδήποτε άλλο θέμα θα γίνεται αποκλειστικά τηλεφωνικά, με email ή με τηλεδιάσκεψη. 

7. Οι πληρωμές των διδάκτρων από τους γονείς θα γίνονται με αποκλειστικά με χρήση ebanking ή με πιστωτική/χρεωστική/προπληρωμένη κάρτα από την ιστοσελίδα μας.  Πληρωμές με μετρητά γίνονται δεκτές μόνο από τα ίδια τα παιδιά σε φάκελο με το ονοματεπώνυμο τους τον οποίο θα παραδίδουν στον καθηγητή τους και όχι στην γραμματεία.  Αποδείξεις συναλλαγών θα δίδονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. 

8. Κατά την είσοδο στο κτήριο είναι υποχρεωτικό το πλύσιμο των χεριών με αντισηπτικό διάλυμα που παρέχεται.

9.  Οι μάσκες και τα γάντια μίας χρήσης απορρίπτονται αποκλειστικά στον κάδο στην είσοδο του κτηρίου.  Απαγορεύεται η απόρριψη γαντιών, μασκών ή οποιουδήποτε άλλου εν δυνάμει μολυσμένου αντικειμένου σε άλλους κάδους.

10. Οι μαθητές οφείλουν να τηρούν απόσταση 1,5μ μεταξύ τους και από τους διδάσκοντες, σε όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στο ΚΞΓ Σκούρα.

11. Απαγορεύεται αυστηρά στους μαθητές η μετακίνηση θρανίων και καθισμάτων από τις προκαθορισμένες τους θέσεις.

12. Είναι ευθύνη των μαθητών να διαθέτουν όλα τα σχολικά και ατομικά είδη που χρειάζονται. Σε κάθε περίπτωση απαγορεύεται αυστηρά η κοινή χρήση οποιουδήποτε αντικειμένου.

13. Μαθητής, συνοδός ή μέλος του προσωπικού που εμφανίζει συμπτώματα του κορωνοϊού, όπως αυτά περιγράφονται από τον ΕΟΔΥ, ή υποπτεύεται πως έχει μολυνθεί από τον κορωνοϊό, ή έχει θετικό αποτέλεσμα σε self test δεν πρέπει να προσέρχεται στο ΚΞΓ Σκούρα και οφείλει να ειδοποιήσει άμεσα τη διεύθυνση για την κατάστασή του. Επίσης δεν πρέπει να προσέρχονται άτομα που λόγω αλλεργίας έχουν επίμονο βήχα, καταρροή ή φτάρνισμα.

14. Η διεύθυνση και το προσωπικό θα ζητήσουν την άμεση αποχώρηση κάθε ατόμου που δε συμμορφώνεται πλήρως με τον παρών κανονισμό.

15. Σε περίπτωση που το ΚΞΓ Σκούρα κλείσει με εντολή δημόσιας αρχής ή λόγω εμφάνισης κάποιου κρούσματος, τα μαθήματα αυτομάτως συνεχίζονται εξ αποστάσεως στη διαδικτυακή πλατφόρμα μέχρι την ολοκλήρωση της σχολικής χρονιάς.

16. Η είσοδος στο κτήριο συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή του παρόντος.